Privatumo politika

 

Sąlygos ir taisyklės

 

Restoranų staliukų rezervacijos, atšaukimo bei keitimo sąlygas nustato konkretus restoranas.

Rezervuodami staliuką restorane, susipažinkite su pasirinkto restorano taisyklėmis ir rezervacijos sąlygomis.

 

Rezervuodami staliuką internetu, laikykitės rezervacinės sistemos nurodymų ir reaguokite į el. pašto pranešimus. Jei manote, kad negavote visos reikalingos informacijos, rezervacijos patvirtinimo, apmokėjimo sąlygų ar kt., susisiekite su mumis telefonu arba elektroniniu paštu.

 

Įvykdžius išankstinį apmokėjimą, informacija apie mokėjimą atsiunčiama nedelsiant, ilgiausiai – per vieną darbo dieną.

Įsigijus išankstinę rezervaciją, iškart įsigalioja pasirinkto restorano taisyklės.

 

Asmens duomenų naudojimas

RESTORANAI.LT labai svarbi Jūsų privatumo apsauga. Perskaitykite privatumo politiką (PP) prieš naudodamiesi šia svetaine. Jei jūs nesutinkate su PP sąlygomis, mūsų svetaine rekomenduojame nesinaudoti.

 

Privatumas RESTORANAI.LT portale 

 

Cookies (slapukų) naudojimas RESTORANAI.LT portale cookies (slapukai) naudojami statistikos tikslais, vertinant svetainės lankomumą bei atskirų rubrikų ar straipsnių populiarumą o taip pat atliekant statistinius tyrimus. Cookies Jums palengvina naudojimąsi mūsų svetaine ir leidžia pateikti Jums konkretesnę bei tinkamesnę informaciją. Toks duomenų tvarkymas neleidžia tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės. RESTORANAI.LT pasilieka teisę anonimišką statistinę informaciją perduoti trečiosioms šalims. Jūs galite ištrinti slapukus iš savo kompiuterio ar juos užblokuoti, pasinaudodami savo kompiuteryje esančia interneto naršykle. Užblokavus slapukus, dėl techninių priežasčių kai kurios mūsų paslaugos Jums gali neveikti.

Kas yra cookies (slapukai)?

 Asmeninės informacijos naudojimas 

Mes stengiamės suteikti Jums kiek įmanoma daugiau kontrolės tvarkant savo asmeninius duomenis; mums svarbu, kad apsilankę mūsų svetainėje, Jūs jaustumėtės patogiai.

Svetainėje yra naudojami dviejų rūšių Slapukai.

    1. Pirmoji Slapukų rūšis - RESTORANAI.LT, siekdamas tobulinti savo Svetainę ir užtikrinti siūlomų Paslaugų įvairovę ir kokybę, bei efektyvų naudojimąsi Svetaine, informuoja, jog naudojantis Svetaine yra renkama informacija skirta Svetainės lankomumui apskaičiuoti (rinkti statistinę informaciją), siekiant pateikti Vartotojų ir/ar Naudotojų interesus atitinkantį Svetainės turinį ir išsaugoti lankymosi istoriją, kai yra gaunamas Vartotojo ir/ar Naudotojo sutikimas, kaip aprašyta šioje Privatumo politikoje.

    2. Antroji Slapukų rūšis - Informuojame, kad prisijungus prie Svetainės, siekiant naudotis Svetaine, į Jūsų kompiuterį įrašomi.

 Sutikimas galioja neribotą laiką iki Vartotojas ir/ar Naudotojas atšauks savo sutikimą apie tai informuodamas Svetainės administratorių šiuo elektroniniu paštu: info@restoranai.lt Detali informacija apie Slapukus, kurie renka statistinę informaciją:

Slapukas

Pavadinimas

Duomenų tvarkymo tikslas

Sukūrimo momentas

Galiojimo laikas

Naudojami duomenys

Papildoma informacija

Interneto svetainės lankytojų apskaitos skaitiklis

_utma

_utmb

_utmc

_utmz

Šie slapukai naudojami statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Gauti duomenys naudojami ataskaitoms rengti ir siekiant patobulinti puslapį.

Įeinant į puslapį

2 metai

30 minučių

Iki uždarymo

1 metai

Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitliuko apskaita vykdoma per „Google analytics“

Išsamesnė informacija iš Google

Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija bendradarbiauja su programinės įrangos kūrėjais siekdama užtikrinti, kad šių slapukų naudojimas atitiktų teisės aktų reikalavimus.

Slapukas būtinas

member_id

Šis slapukas naudojamas Vartotojo identifikacijai

Prisijungimus svetainėje

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus ID numeris

 

Slapukas būtinas

pass_hash

Šis slapukas naudojamas slaptažodžio paslėpimui

Prisijungimus svetainėje

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus ID numeris

 

Slapukas, būtinas interneto svetainei funkcionuoti

PHPSESSID

Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Jis ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas

Įeinant į puslapį

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus ID numeris

Informacijas ir PHP.NET: Sessions –Manual

Slapukas, būtinas interneto svetainei funkcionuoti

session_id

Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Jis ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas

Įeinant į puslapį

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus ID numeris

 

RESTORANAI.LT saugo Jūsų asmeninę informaciją ir ją naudoja teikiant Jums reikalingas paslaugas laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą. 

 

RESTORANAI.LT gali rinkti ir panaudoti Jūsų asmens duomenis (pvz. vardą, pavardę, gimimo datą, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą bei kitą RESTORANAI.LT svetainės registracijos formose nurodytą informaciją) prekių, rezervacijų ir (arba) paslaugų užsakymams o tai pat, gavus atskirą išankstinį Jūsų sutikimą, kitais apibrėžtais tikslais. Demografiniai duomenys (pvz. amžius ar lytis) gali būti naudojami siekiant svetainę geriau pritaikyti konkretaus lankytojo poreikiams, demonstruoti specialiai pagal jo poreikius atrinktą turinį.

 

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes pasiliekame teisę juos pateikti trečiosioms šalims tiktai konkrečios prekės ar paslaugos teikimo tikslais ir tik tokia apimtimi, kiek būtina tiems tikslams pasiekti. Mes neatskleidžiame trečiosioms šalims Jūsų asmens duomenų jokiais kitais atvejais, prieš tai negavę išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus atvejus, kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus mes privalome tai padaryti. 

 

RESTORANAI.LT neatsako už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per mūsų svetainėje esančias nuorodas. Rekomenduojame susipažinti su kiekvieno ne mums priklausančio aplankyto tinklapio privatumo sąlygomis atskirai. 

 

RESTORANAI.LT lankytojų duomenys yra saugomi nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir neleistino naudojimo. Jūs turite teisę sužinoti, kaip panaudojama jūsų asmeninė informacija. Jeigu susipažinę su savo Asmens duomenimis Vartotojas nustato, kad Asmens duomenys yra neteisingi, neišsamūs ar netikslūs, turi teisę kreiptis į RESTORANAI.LT elektroniniu pašto adresu prašydami ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius Asmens duomenis ir (arba) sustabdyti tokių Asmens duomenų tvarkymo veiksmus. Asmens duomenys taisomi ir naikinami arba jų tvarkymo veiksmai sustabdomi pagal duomenų subjekto tapatybę. RESTORANAI.LT gyvendina Vartotojo teisę sustabdyti asmens duomenų tvarkymą (arba asmens duomenis sunaikinti) per 5 darbo dienas nuo Vartotojo prašymo gavimo. 

UAB „INTERNET MARKETING SOLUTIONS, (kodas 301840551, rejestro tvarkytojas – Valstybės įmonė Registrų centras), K. Donelaičio g. 62, LT-44248 Kaunas, atsako už Jūsų pateiktos asmeninės informacijos tvarkymą.

 

Atsakomybės ribojimas 

 

Tinklalapio RESTORANAI.LT specializacija – restoranų informacijos pateikimas bei įvairiausių naujienų publikavimas. Tačiau už straipsnių, komentarų, konsultacijų panaudojimą atsakingas pats paslaugos vartotojas.

 

Tinklalapio RESTORANAI.LT pateikiamoje medžiagoje gali būti techninių netikslumų ar tipografijos klaidų. RESTORANAI.LT gali atlikti pakeitimus ar pataisas bet kuriuo metu. Pasaulinis tinklas nuolat kinta, todėl jokia paieškos ar indeksavimo technologija negali pateikti pilno visų prieinamų interneto svetainių sąrašo. RESTORANAI.LT negali garantuoti ir negarantuoja, kad jūsų paieškos rezultatai bus išsamūs ir kad nuorodos į kataloge pateiktas interneto svetaines bus tikslios jūsų paieškos metu. 

 

RESTORANAI.LT negarantuoja, kad paslaugos funkcionavimas bus nepertraukiamas ir be klaidų, kad defektai bus ištaisyti arba kad paslauga bus apsaugota nuo virusų ar kitų kenksmingų komponentų. Jūs suprantate ir sutinkate, kad bet kokia medžiaga, kurią jūs skaitote, atsisiunčiate ar kitaip gaunate naudodamiesi paslauga, yra išimtinai jūsų nuožiūra bei rizika – ir privalote imtis deramų saugumo priemonių, ir tik jūs atsakote už žalą, padarytą jūsų sveikatai, kompiuterinei sistemai, joje saugomai informacijai, jūs taip pat prisiimate visas išlaidas būtinoms aptarnavimo paslaugoms, remontui ar pataisoms. RESTORANAI.LT pasilieka teisę keisti organizuojamų žaidimų taisykles bet kada be išankstinio perspėjimo. Už portale RESTORANAI.LT skelbiamą reklamą, jos turinį ir teisėtumą atsako tik reklamos užsakovas. 

 

Naujienlaiškio taisyklės

 

RESTORANAI.LT naujienlaiškis skirtas informuoti skaitytojus apie jų pačių pagal savo poreikius individualiai pasirinktų restoranų, interneto portalų, konkrečių rubrikų naujoves, taip pat apie RESTORANAI.LT pristatomas naujas ir atnaujintas paslaugas. 

 

Kiekvienas RESTORANAI.LT naujienlaiškio prenumeratorius turi teisę bet kada pakeisti prenumeratą arba nuo prenumeratos visiškai atsisakyti. Taip pat Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis. Prenumeratoriui atsisakius nuo RESTORANAI.LT naujienlaiškio prenumeratos, RESTORANAI.LT netenka teisės tvarkyti Jūsų asmens duomenis, kuriuos pateikėte užsakydamas RESTORANAI.LT naujienlaiškį. 

 

Užsiprenumeravęs RESTORANAI.LT naujienlaiškį, Jūs sutinkate, kad UAB “INTERNET MARKETING SOLUTIONS" ir RESTORANAI.LT įmonių grupės įmonės tvarkytų Jūsų pateiktus asmens duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais bei siųstų savo partnerių tiesioginės rinkodaros pasiūlymus. RESTORANAI.LT įsipareigoja neperduoti tretiesiems asmenims duomenų, kuriuos prenumeratorius pateikė užsakydamas RESTORANAI.LT naujienlaiškį. Išskyrus naujienlaiškio siuntimui būtinos informacijos perdavimą įmonei, vykdančiai RESTORANAI.LT naujienlaiškio siuntimą. 

 

Jūsų asmens duomenys bus saugomi pagal Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą (Žin., 1996, Nr. 63-1479; 2008, Nr. 22-804). Jūsų teises taip pat gina Lietuvos Respublikos Vartotojų teisių apsaugos įstatymas (Žin., 1994, Nr. 94-1833; 2007, Nr. 12-488).

Internet Marketing Solutions
Registration code 301840551 
Donelaičio g. 62, Kaunas, LT-44248
Tel. +370 650 81 804 

 

Undefined