Naujovė: edukacinė vakarienė restorane Piccola Italia

22
Jun '17

Naujovė: edukacinė vakarienė restorane Piccola Italia

Kai norisi jaukaus vakaro, gero maisto ir tikros istorijos…

Ne retai mus aplanko tas jausmas, kai norisi kažko tokio, kitokio. Norisi kažką naujo pamatyti, pajusti, užuosti, patirti… Tokiais atvejais dažniausiai pamąstome apie kelionę į užsienį. Jūsų patogumui, dalelę užsienio, visų giriamos Italijos, perkėlėme į Kauną, į begalo jaukų, šeimyninį restoranėlį ,,Piccola Italia”. Pasirūpinome, kad itališkame restorane - ,,Piccola Italia, jūs jaustumėtės tarsi Italijoje. Jauki atmosfera, geriausi italų patiekalai, regionų favoritai, pagaminti pagal pačią tikriausią receptūrą, gėrimai ir net dalelė vietinės italų nuotaikos, maloniai nustebina ir patį italą.

Rūpinamės, kad ne tik skaniai pavalgytumėte, bet ir maloniai praleistumėte laiką, prisiliestumėte prie italų istorijos. Todėl pradėtas pirmasis nemokamų edukacinių vakarienių ciklas „Vakarieniauk ir atrask“. Pirmoji vakarienė buvo skirta levandoms.

Vien šį žodį išgirdus, kūno jutiminiai organai sureaguoja. Ausys įsitempia, uoslė pasidaro jautresnė, o smegenys savaime generuoja violetinius laukus… Taip jau įprasta levandas sieti su Provansu, Prancūzija, tačiau Italijoje levandų laukų taip pat apstu, kaip ir visuose Viduržemio jūros regionuose. Mintimis nusikėlėme į saulėtąją Toskaną ir lyg gaivų gurkšnį, kokybiško itališko vyno, sugėrėme pasakojimą apie šį paslaptingą augalą.  Svečiuose buvo ir apie levandas mums maloniai pasakojo - ,,BIOCOS ACADEMY”* (natūralios lietuviškos augalinės kosmetikos gamintojas).

Susitikimo su ,,BIOCOS ACADEMY”* metu, aplink sklaidė nuostabus levandų aromatas. Uostėme ir mėgavomės. Sužinojome daug negirdėtų ir įdomių detalių apie levandas, jų praktinį panaudojimą, terapinį poveikį, eterinius aliejus, jų pasirinkimą. Na, ir sugrąžino mus į realų pasaulį tik paskutinis kąsnelis burnoje tirpstančio itališko levandų deserto - Gelato alla Lavanda - Piccola Italia gamintų levandinių ledų, gardintų tyru rožių vandeniu. Nuo pirmojo šaukštelio iki paskutinio mėgavomės visa skonių jūra ir norėjome kartoti dar. O pakartoti tikrai galima, tačiau kitaip, atrandant ir vėl kažką naujo...

Susitinkame kituose restorano ,,Piccola Italia” vakarienėse.  

Sekite naujienas Facebook

Daugiau apie restoraną: Piccola Italia

* BIOCOSACADEMY (100% natūrali, lietuviška augalinė kosmetika suaktyviomis veikliosiomis medžiagomis iš gamtos – hialuronu, beta gliukanais, šilku, dumbliais). Sveikas grožis – gražiausias! Natūralios kosmetikos gamintojas.