„Maxime Trijol“ konjako vakarienė

17
Vas '16

„Maxime Trijol“ konjako vakarienė

„Maxime Trijol“ konjako vakarienė 

 

Vasario 25 d. „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje Vilniuje Jūsų laukia išskirtinė „Maxime Trijol“ konjako vakarienė. Išbandykite prabangius „Maxime Trijol“ konjakus ir „Pineau des Charentes“ vynus mėgaujantis specialiu penkių patiekalų vyriausiojo šefo Javier Lopez sukurtu meniu. Vakarienės metu konjako subtilybes atskleis bei daugiau apie jį papasakos „Maxime Trijol“ atstovas p. Kaido Laanet. 

 

Restoranas „Telegrafas

Kaina svečiui - 65 EUR

Vasario 25 d., 19:00 val.

 

„Maxime Trijol“ konjako vakarienės meniu: 

 

 

AUSTRĖS IŠ CANCALE / KELIONĖ Į BRETANĘ

„Roscoff“ svogūnėlių ir „Verjus Mignonette“ padažas / „Echire“ sviestas / naminė ruginė duona

„Maxime Trijol X.O.” klasikinis šampano kokteilis

 

***

Jūrų šukutė ir tigrinės krevetės

Žemoje temperatūroje ilgai keptų daržovių „Ragout“ / kukurūzų ir juodųjų trumų „Parmentier“ 

„Castillo de Molina Sauvignon Blanc“, San Pedro, Elqui Valley, Čilė

 

***

Foie Gras des Landes

Mi-Cuit / naminė vaisių duona / keptų kriaušių džemas / salotų lapai

„Pineau des Charentes Blanc Vieaux“, „Maxime Trijol“, Prancūzija

 

***

Laisvėje augęs karvelis  

„Confit“/ kaštonų tyrė / karamelizuotų kaštonų tyrė / konjako padažas 

„Pineau des Charentes Rose“, „Maxime Trijol“, Prancūzija

 

***

Veršienos kepsnys

Miško grybai / trumų ir bulvių „Mousseline/ Shiraz raudono vyno padažas

Castillo de Molina Shiraz, Elqui Valley, San Pedro, Čilė

 

***

Šokoladinis Sponge

Aviečių Coulis / šviežios uogos / kreminis gelis / karštas šokoladas iš Naïve

Cognac Maxime Trijol Extra Grande Champagne

 

***

Saldainiai

Kava / Arbata

 

Daugiau informacijos bei rezervacijos: T. +370 5 2201 600 | E. telegrafas.vilnius@kempinski.com