Restoranai.lt naujienos ir renginiai

Pasitikime vasarą kartu „Perkūno namų“ GRILL terasoje!

Birželio 2 d., 19:00 val. Gaivus oras, muzika, kepsniai, gera nuotaika... Pasijuskite kaip sodyboje vidury miesto. Kviestinis svečias - profesionalus grilio meistras, virtuvės šefas Tomas Ragauskas, žada svečius nustebinti įspūdingu šou BBQ tema. Šventę pradėsime nuo grill deserto, tada skanausime moderniai griliuje pagamintą žuvies užkandį ir vakarą užbaigsime burgerių šou. Pasiimkite gerą nuotaiką ir atvykite pas mus! Vasarišką atmosferą kurs DJ'us. Aprangos kodas: vasarinės suknelės ir šortai. Kaina 29 €/asm. (vieta prie staliuko, trys patiekalai, pasitikimo gėrimas). Plačiau . Rezervacija...

Geidžiamiausio vyno prekės ženklo „Penfolds“ vynų vakarienė

Restorane „Telegrafas“ vyks speciali „Penfolds“ - 2016 m. „Geidžiamiausio vyno prekės ženklo“ vynų vakarienė Restorano „ Telegrafas “ komanda maloniai kviečia į ypatingą vynų vakarienę, kurios metu ragausite legendinius Australijos vynus – „Penfolds“. Vyriausiojo restorano šefo Javier Lopez paruošta speciali vakarienė bus puikiai priderinta prie penkių renginio metu pristatomų „Penfolds“ vynų, kurių tarpe ragausite visų laikų geriausiu pripažintą Australijos vyną – „Penfolds Grange Shiraz“. Renginio metu apie vynus daugiau papasakos „Penfolds“ vynų ambasadorius p. Sam Stephens. Šiais metais...

Saulėta „Daugirdo“ SKY terasa šiemet kvepės apelsinais

Viešbutis „Daugirdas“ kiekvieną vasaros sezoną svečiams atveria panoraminiais vaizdais džiuginantį barą ant stogo. Šį sezoną šilta ir jauki vasaros terasa, kvepės apelsinais! Atidarymo vakarėlis – gegužės 13 d., 19:00 val. Pradėkime vasaros sezoną kartu, besimėgaudami skaniais patiekalais, vaišindamiesi apelsininiais kokteiliais! Vakaro programoje – šou, atrakcijos, skaniausių ir gražiausių kokteilių varžybos bei didžiausio kokteilio gamyba! Netrūks linksmos nuotaikos, kokteilių, apelsinų… Kviečiame registruoti komandas (4 asm. ar daugiau) „Draugų“ kokteilių konkursui. Kartu su draugais...

Restorane Piccola Italia kepsime Black Angus jautienos steikus!

Ketvirtadienį restorane Piccola Italia kepsime Black Angus jautienos steikus. Visame pasaulyje ši jautiena garsėja ypatingai aukšta kokybe, yra marmurinės struktūros, sultinga ir minkšta. Speciali patiekalo kaina rezervavusiems internetu: 15,99 Eur. Patiekalų už šią kainą kiekis ribotas – rezervuokite staliuką jau dabar. Patiekalų kiekis ribotas, galioja iki gegužės 8 d.

Mamos diena - jau šį sekmadienį!

Jau šį sekmadienį kviečiame švęsti Mamos dieną restorane Piccola Italia ! Geriausi itališki patiekalai, itin dėmesingas aptarnavimas, rinktiniai vynai, jauki atmsofera ir, žinoma, mylimų žmonių kompanija. Pavaišinkite Mamą, pavyzdžiui, sultinga anties krūtinėle su svieste keptais špinatais, karamelizuotomis cikorijomis bei imbierine bulvių piure. Italijos virtuvė - ne vien picos ir makaronai, atėjo metas atrasti daugiau naujų skonių! Pažadame, jai labai patiks! Tik nepamirškite rezervuoti staliuko internetu .

Džiazo savaitgalis restorano „Telegrafas“ terasoje

Šiais metais restorano „Telegrafas“ terasa ir vėl kviečia muzikos mylėtojus švęsti džiazo savaitgalį. Nėra abejonės – balandžio 30-ąją dieną visas miestas alsuos džiazo garsais, o restorano „Telegrafas“ vasaros terasoje visą savaitgalį gyva muzika derės su puikiais vyriausiojo šefo Javier Lopez paruoštais „gatvės maisto“ patiekalais. Mėgaukitės puikiu laiku! Restorano „Telegrafas“ terasoje maloniai Jūsų laukiame balandžio 29 ir 30 d. dienomis 17:30 – 21:30, ir gegužės 1 d. 12:30 – 17:30. Norėdami rezervuoti ar sužinoti daugiau informacijos maloniai skambinkite T. +3705 2 201600 arba rašykite...

Sveikos mitybos seminarų ciklas

2016 pavasario seminarų ciklas restorane " Perkūno namai ". Pasikeitusi aplinka, maisto sudėtis, pramonės teršalai neišvengiamai įtakoja mūsų organizmą. Žinome daug, rasti informaciją nebėra jokia problema, tačiau kaip atsirinkti? Kodėl, net ir žinodami ką daryti, neturime valios keistis. Seminarų metu kalbėsime, kaip sveikai maitintis, apsisaugoti nuo neigiamos aplinkos įtakos, sąmoningai mažinti stresą, mokysimės ruošti sveiką maistą.

Vynų „Terrazas De Los Andes“ vakarienė

Maloniai kviečiame Jus į nepamirštamą kelionę po Andų aukštumas bei atrasti jų šlaituose slypinčius lobius: „Terrazas de los Andes“ vynus. Balandžio 14 dieną, 19.00 val. restorane „Telegrafas“ viešės ir gamintojo vynus pristatys „LVMH“ grupės someljė p. Charlotte Mignon, o vyriausiasis restorano šefas Javier Lopez bus paruošęs specialią keturių patiekalų vakarienę. Degustacinės vakarienės kaina asmeniui 60 EUR. Vakarienės meniu ČIA

L'artisan - valgome žaliai!

„Daugirdo“ viešbučio restoranas „L'Artisan“ kviečia išbandyti naują, pavasario pradžiai skirtą, degustacinį trijų patiekalų meniu (17.50 €/asm.).

Šv. Velykų pietūs restorane „Telegrafas“

Šv. Velykų sekmadienį, kovo 27 d., maloniai kviečiame praleisti „Kempinski Hotel Cathedral Square“ restorane „ Telegrafas “ ir mėgaukitės puikiu šventinių patiekalų bufetu, gyva muzika bei pramogomis Jūsų mažiesiems.