Restoranai.lt naujienos ir renginiai

Piccola Italia - Naujametinė vakarienė

Jei rengiatės vykti į naujametinius renginius mieste – pirmiausiai užsukite į Piccola Italia restoraną. Išskirtiniai patiekalai, jauki itališka aplinka ir buvimas su draugais ar artimaisiais sukurs nepamirštamus šventinius įspūdžius. Šiam vakarui paruošėme išskirtinę 4 patiekalų vakarienę. Staliuko rezervacija vakarienei ČIA.

Naujųjų metų 2017 sutikimas restorane „Žuvinė“

Gruodžio 31 d., šeštadienį restorane „Žuvinė“ bus siūlomos dvi Naujametinės vakarienės. Ankstyvoji vakarienė nuo 18 val. ir Naujųjų metų sutikimo vakarienė nuo 21 val. iki paryčių. Pirmoji vakarienė nuo 18.00 – 21.00 val. (10 Eur/asm.). Į kainą įskaičiuota: taurė itališko prosecco arba šviežiai spaustos sultys, šventinė mini užkandėlė. Gurmaniškus patiekalus iš a la carte meniu bus galima užsisakyti atskirai (neįskaičiuota į kainą) viso vakaro metu Antroji vakarienė nuo 21.00 – 02.00 val. (25 Eur/ asm.). Į kainą įskaičiuota: taurė itališko prosecco arba šviežiai spaustos sultys, šventinė mini...

Kūčių vakarienė Vilniaus Rotušėje ir Palangoje

Restorano „Žuvinė“ virtuvės kolektyvas kviečia tradicinės dvylikos patiekalų vakarienės rūpesčius patikėti jiems ir su visa šeima Kalėdų išvakares sutikti didingoje Vilniaus rotušėje, arba Palangos restorane, ragaujant 12 patiekalų, Kūčių vakarienę, o taip pat užsisakyti išsinešimui ant namų stalo. Kūčios – stebuklingas metas. Tai šeimos artumo, gerumo ir vilties vakaras. Tapkime viena didele šeima ir vaišinkimės prie bendro Kūčių stalo. Vakarieniauti galima ir restorane, ir užsisakyti maistą išsinešimui. Restorane taip pat galima užsisakyti farširuotą lydeką Kalėdų stalui. Vakarienės data:...

Ar jau ragavote jūros šukučių?

Specialiai šiam savaitgaliui Piccola Italia paruoštas meniu. Lapkričio 18 - 20 dienomis. Zuppa di Taleggio Ypatingojo itališko Taleggio sūrio sriuba, gardinta Speck kumpelio skrebučiais, apšlakstyta aromatingučesnakų aliejumi 1,99 Capesante con Crema di Patate Klasika tapęs jūros šukučių, saldžiosios bulvės, šviežio čiobrelio bei aromatingojo žolelių aliejaus derinys 12,99 Torta di Formaggio Itališkojo sūrio Mascarpone, žemės riešutų sviestelio ir juodojo šokolado pyragaitis, gardintas kvapniu mėtos lapeliu ir šviežia aviete 3,49 REZERVUOTI STALIUKĄ

Baisiausių keksiukų kūrybinės dirbtuvėlės vaikams!

Pasiruošime, maišysime, kepsime, tepsime, lipdysime, statysime, dažysime ir valgysim! Kviečiame visus mažuosius į smagų kelių valandų kūrybinį procesą Kaune, profesionalioje Master Kitchen (Baltų pr. 18) virtuvėje! Užsiėmimą ves jau gerai žinomos, FOOD PROJECTS komandos nariai. Pamokėlės data: spalio 27d. Registracija el.p.: neringa@foodprojects.lt Atsiųsdami laišką, pateikite šią informaciją: - vaiko vardas, amžius; - kontaktinis tel.nr. Su kiekvienu besidominčiu tėveliu - susisieksime asmeniškai. Pamokėlės organizuojamos susirinkus ne mažesnei nei 15 vaikų grupei. Kaina vaikučiui - 20Eur.,...

Šampano ir austrių POP-UP baras viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“

Tarp rudeninio miesto skubos, stabtelėkite akimirkai – šampano akimirkai. Bendradarbiaujant su Laurent-Perrier, prabanga alsuojančiame viešbučio „ Kempinski Hotel Cathedral Square “ vestibiulyje spalio 8-30 dienomis, duris atvers šampano ir austrių POP-UP baras . Tris savaites baras džiugins svečius gaiviais šampano gurkšniais, atkeliavusiais iš garsiųjų Côte des Blancs, Vallée de la Marne ir Montagne de Reims vynuogynų, bei gomurį glostančiomis austrėmis. Po turtingą šampano skonių pasaulį galėsite keliauti kasdien nuo 14:00 iki 23:00 val. Šampano ir austrių POP-UP baras kvies susipažinti su...

Penktadieniui - išskirtinis patiekalas

Lėtai ruošta ėrienos koja, išlaikyta medaus, čiobrelių, rozmarinų marinate, gardinta ypatinguoju vyno padažu, tiekamia su bulvių piurė. Patiekalas su Zabu Nero d'Avola vyno taure: 16.99 Patiekalas be vyno: 14.99 Kviečiame ragauti ir mėgautis. Staliuko rezervacija internetu.

Rugsėjo 1-oji restorane Piccola Italia!

Rezervacijos restorane Piccola Italia Rugsėjo 1-ajai jau prasidėjo! V isi norintieji, nedelskite. Šią gražią dieną, mažuosius restoranėlio kolektyvas lepins citrininiu kremu gardintais Bombolini pyragaičiais, kvepės visas restoranėlis, tegul ši diena būna įsimintina! Rezervuoti staliuką, galite internetu .

Ar ragausite Parmos kumpio?

Vasariškas ir gaivus naujas meniu su 18 mėn. brandintu Parmos DOP kumpiu. Klasikiniai receptai Parma e Melone, Bruschetta con Parma e Pesche, klasikinė pica ar variacijos su geriausiais itališkais sūriais. Kvepiantis ir saldus rinktinis vytintas kumpis ant Piccola Italia stalo jau nuo šiandien! Jūsų dėmesiui: Parma e Melone – 2,99 Eur Brandintas Parma DOP kumpis, tiekiamas su gaiviu Cantalupe melionu, grūstais juostaisiais pipirais, šviežiais bazilikų lapeliais ir aukščiausios rūšies alyvuogių aliejumi Fichi con riccota E Parma – 8,99 Eur Saldžiosios figos, kreminis riccota sūris su...

Pasitikime vasarą kartu „Perkūno namų“ GRILL terasoje!

Birželio 2 d., 19:00 val. Gaivus oras, muzika, kepsniai, gera nuotaika... Pasijuskite kaip sodyboje vidury miesto. Kviestinis svečias - profesionalus grilio meistras, virtuvės šefas Tomas Ragauskas, žada svečius nustebinti įspūdingu šou BBQ tema. Šventę pradėsime nuo grill deserto, tada skanausime moderniai griliuje pagamintą žuvies užkandį ir vakarą užbaigsime burgerių šou. Pasiimkite gerą nuotaiką ir atvykite pas mus! Vasarišką atmosferą kurs DJ'us. Aprangos kodas: vasarinės suknelės ir šortai. Kaina 29 €/asm. (vieta prie staliuko, trys patiekalai, pasitikimo gėrimas). Plačiau . Rezervacija...