Restoranai.lt naujienos ir renginiai

Good France "Žuvinėje"

Kovo 21 dieną nuo 18.00 val. restorane "Žuvinė", Vilniuje - prancūziška vakarienė kartu su visu pasauliu. Prancūzijos ambasados atstovai ir kiti svečiai jau pasirinko mus, jei dar nežinote kur praleisti šį vakarą, kviečiame pas save - Vilniaus Rotušėje. Užkandis / Entreé Šviežia austrė Gillardeau Nr.2 su šampano šerbetu Fresh oyster Gillardeau No.2 served with champagne sorbet *** Pirmasis patiekalas / Mini hot snack Keptos anties kepenėlės su baravykų rizotu ir burokėlių balzamiku Foie gras served with porcini risotto and beetroot sauce *** Pagrindinis patiekalas / Main Course Jūrų velnio...

Kviečiame į vyno degustacijos sistemos "Wine by glass" pristatymo renginį

Nuo šiol Dublio klientai turės galimybę vienu metu ragauti ir vertinti net 30 vyno rūšių! Tai įgyvendinti mums pavyks dėl patikimos vyno saugojimo sistemos - “Wine by glass”. Vakaro metu vynus pristatys puikiai atpažįstamas ir autoritetingas veidas vyno mėgėjų pasaulyje, JŪRATĖ SPRINDŽIŪNAITĖ. Nuo 1998 metų jos pomėgiu tapęs vynas 2012-aisiais tapo jos mylimu darbu, ji yra "Vynas ir draugai" įkūrėja bei savininkė ir gastronomijos žurnalistė baigusi Someljė mokyklas. Vakaro metu mėgausimės maistu iš Dublio A la carte menu, vynu ir džiazu - muzikinėmis improvizacijomis susirinkusiuosius...

Penktadienį - austrių vakaras!

Jau šį penktadienį (vasario 10d.) į Piccola Italia atvyksta šviežios austrės. Tai ypatingai vertinamas delikatesas – sakoma, kad jos įkūnija pačios jūros skonį, kviečiame paragauti! Daugiau informacijos apie ausrių vakarą, ieškokite ČIA.

Piccola Italia - Naujametinė vakarienė

Jei rengiatės vykti į naujametinius renginius mieste – pirmiausiai užsukite į Piccola Italia restoraną. Išskirtiniai patiekalai, jauki itališka aplinka ir buvimas su draugais ar artimaisiais sukurs nepamirštamus šventinius įspūdžius. Šiam vakarui paruošėme išskirtinę 4 patiekalų vakarienę. Staliuko rezervacija vakarienei ČIA.

Naujųjų metų 2017 sutikimas restorane „Žuvinė“

Gruodžio 31 d., šeštadienį restorane „Žuvinė“ bus siūlomos dvi Naujametinės vakarienės. Ankstyvoji vakarienė nuo 18 val. ir Naujųjų metų sutikimo vakarienė nuo 21 val. iki paryčių. Pirmoji vakarienė nuo 18.00 – 21.00 val. (10 Eur/asm.). Į kainą įskaičiuota: taurė itališko prosecco arba šviežiai spaustos sultys, šventinė mini užkandėlė. Gurmaniškus patiekalus iš a la carte meniu bus galima užsisakyti atskirai (neįskaičiuota į kainą) viso vakaro metu Antroji vakarienė nuo 21.00 – 02.00 val. (25 Eur/ asm.). Į kainą įskaičiuota: taurė itališko prosecco arba šviežiai spaustos sultys, šventinė mini...

Kūčių vakarienė Vilniaus Rotušėje ir Palangoje

Restorano „Žuvinė“ virtuvės kolektyvas kviečia tradicinės dvylikos patiekalų vakarienės rūpesčius patikėti jiems ir su visa šeima Kalėdų išvakares sutikti didingoje Vilniaus rotušėje, arba Palangos restorane, ragaujant 12 patiekalų, Kūčių vakarienę, o taip pat užsisakyti išsinešimui ant namų stalo. Kūčios – stebuklingas metas. Tai šeimos artumo, gerumo ir vilties vakaras. Tapkime viena didele šeima ir vaišinkimės prie bendro Kūčių stalo. Vakarieniauti galima ir restorane, ir užsisakyti maistą išsinešimui. Restorane taip pat galima užsisakyti farširuotą lydeką Kalėdų stalui. Vakarienės data:...

Ar jau ragavote jūros šukučių?

Specialiai šiam savaitgaliui Piccola Italia paruoštas meniu. Lapkričio 18 - 20 dienomis. Zuppa di Taleggio Ypatingojo itališko Taleggio sūrio sriuba, gardinta Speck kumpelio skrebučiais, apšlakstyta aromatingučesnakų aliejumi 1,99 Capesante con Crema di Patate Klasika tapęs jūros šukučių, saldžiosios bulvės, šviežio čiobrelio bei aromatingojo žolelių aliejaus derinys 12,99 Torta di Formaggio Itališkojo sūrio Mascarpone, žemės riešutų sviestelio ir juodojo šokolado pyragaitis, gardintas kvapniu mėtos lapeliu ir šviežia aviete 3,49 REZERVUOTI STALIUKĄ

Baisiausių keksiukų kūrybinės dirbtuvėlės vaikams!

Pasiruošime, maišysime, kepsime, tepsime, lipdysime, statysime, dažysime ir valgysim! Kviečiame visus mažuosius į smagų kelių valandų kūrybinį procesą Kaune, profesionalioje Master Kitchen (Baltų pr. 18) virtuvėje! Užsiėmimą ves jau gerai žinomos, FOOD PROJECTS komandos nariai. Pamokėlės data: spalio 27d. Registracija el.p.: neringa@foodprojects.lt Atsiųsdami laišką, pateikite šią informaciją: - vaiko vardas, amžius; - kontaktinis tel.nr. Su kiekvienu besidominčiu tėveliu - susisieksime asmeniškai. Pamokėlės organizuojamos susirinkus ne mažesnei nei 15 vaikų grupei. Kaina vaikučiui - 20Eur.,...

Šampano ir austrių POP-UP baras viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“

Tarp rudeninio miesto skubos, stabtelėkite akimirkai – šampano akimirkai. Bendradarbiaujant su Laurent-Perrier, prabanga alsuojančiame viešbučio „ Kempinski Hotel Cathedral Square “ vestibiulyje spalio 8-30 dienomis, duris atvers šampano ir austrių POP-UP baras . Tris savaites baras džiugins svečius gaiviais šampano gurkšniais, atkeliavusiais iš garsiųjų Côte des Blancs, Vallée de la Marne ir Montagne de Reims vynuogynų, bei gomurį glostančiomis austrėmis. Po turtingą šampano skonių pasaulį galėsite keliauti kasdien nuo 14:00 iki 23:00 val. Šampano ir austrių POP-UP baras kvies susipažinti su...

Penktadieniui - išskirtinis patiekalas

Lėtai ruošta ėrienos koja, išlaikyta medaus, čiobrelių, rozmarinų marinate, gardinta ypatinguoju vyno padažu, tiekamia su bulvių piurė. Patiekalas su Zabu Nero d'Avola vyno taure: 16.99 Patiekalas be vyno: 14.99 Kviečiame ragauti ir mėgautis. Staliuko rezervacija internetu.