Restoranai.lt naujienos ir renginiai

Ar jau ragavote jūros šukučių?

Specialiai šiam savaitgaliui Piccola Italia paruoštas meniu. Lapkričio 18 - 20 dienomis. Zuppa di Taleggio Ypatingojo itališko Taleggio sūrio sriuba, gardinta Speck kumpelio skrebučiais, apšlakstyta aromatingučesnakų aliejumi 1,99 Capesante con Crema di Patate Klasika tapęs jūros šukučių, saldžiosios bulvės, šviežio čiobrelio bei aromatingojo žolelių aliejaus derinys 12,99 Torta di Formaggio Itališkojo sūrio Mascarpone, žemės riešutų sviestelio ir juodojo šokolado pyragaitis, gardintas kvapniu mėtos lapeliu ir šviežia aviete 3,49 REZERVUOTI STALIUKĄ

Baisiausių keksiukų kūrybinės dirbtuvėlės vaikams!

Pasiruošime, maišysime, kepsime, tepsime, lipdysime, statysime, dažysime ir valgysim! Kviečiame visus mažuosius į smagų kelių valandų kūrybinį procesą Kaune, profesionalioje Master Kitchen (Baltų pr. 18) virtuvėje! Užsiėmimą ves jau gerai žinomos, FOOD PROJECTS komandos nariai. Pamokėlės data: spalio 27d. Registracija el.p.: neringa@foodprojects.lt Atsiųsdami laišką, pateikite šią informaciją: - vaiko vardas, amžius; - kontaktinis tel.nr. Su kiekvienu besidominčiu tėveliu - susisieksime asmeniškai. Pamokėlės organizuojamos susirinkus ne mažesnei nei 15 vaikų grupei. Kaina vaikučiui - 20Eur.,...

Šampano ir austrių POP-UP baras viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“

Tarp rudeninio miesto skubos, stabtelėkite akimirkai – šampano akimirkai. Bendradarbiaujant su Laurent-Perrier, prabanga alsuojančiame viešbučio „ Kempinski Hotel Cathedral Square “ vestibiulyje spalio 8-30 dienomis, duris atvers šampano ir austrių POP-UP baras . Tris savaites baras džiugins svečius gaiviais šampano gurkšniais, atkeliavusiais iš garsiųjų Côte des Blancs, Vallée de la Marne ir Montagne de Reims vynuogynų, bei gomurį glostančiomis austrėmis. Po turtingą šampano skonių pasaulį galėsite keliauti kasdien nuo 14:00 iki 23:00 val. Šampano ir austrių POP-UP baras kvies susipažinti su...

Penktadieniui - išskirtinis patiekalas

Lėtai ruošta ėrienos koja, išlaikyta medaus, čiobrelių, rozmarinų marinate, gardinta ypatinguoju vyno padažu, tiekamia su bulvių piurė. Patiekalas su Zabu Nero d'Avola vyno taure: 16.99 Patiekalas be vyno: 14.99 Kviečiame ragauti ir mėgautis. Staliuko rezervacija internetu.

Rugsėjo 1-oji restorane Piccola Italia!

Rezervacijos restorane Piccola Italia Rugsėjo 1-ajai jau prasidėjo! V isi norintieji, nedelskite. Šią gražią dieną, mažuosius restoranėlio kolektyvas lepins citrininiu kremu gardintais Bombolini pyragaičiais, kvepės visas restoranėlis, tegul ši diena būna įsimintina! Rezervuoti staliuką, galite internetu .

Ar ragausite Parmos kumpio?

Vasariškas ir gaivus naujas meniu su 18 mėn. brandintu Parmos DOP kumpiu. Klasikiniai receptai Parma e Melone, Bruschetta con Parma e Pesche, klasikinė pica ar variacijos su geriausiais itališkais sūriais. Kvepiantis ir saldus rinktinis vytintas kumpis ant Piccola Italia stalo jau nuo šiandien! Jūsų dėmesiui: Parma e Melone – 2,99 Eur Brandintas Parma DOP kumpis, tiekiamas su gaiviu Cantalupe melionu, grūstais juostaisiais pipirais, šviežiais bazilikų lapeliais ir aukščiausios rūšies alyvuogių aliejumi Fichi con riccota E Parma – 8,99 Eur Saldžiosios figos, kreminis riccota sūris su...

Pasitikime vasarą kartu „Perkūno namų“ GRILL terasoje!

Birželio 2 d., 19:00 val. Gaivus oras, muzika, kepsniai, gera nuotaika... Pasijuskite kaip sodyboje vidury miesto. Kviestinis svečias - profesionalus grilio meistras, virtuvės šefas Tomas Ragauskas, žada svečius nustebinti įspūdingu šou BBQ tema. Šventę pradėsime nuo grill deserto, tada skanausime moderniai griliuje pagamintą žuvies užkandį ir vakarą užbaigsime burgerių šou. Pasiimkite gerą nuotaiką ir atvykite pas mus! Vasarišką atmosferą kurs DJ'us. Aprangos kodas: vasarinės suknelės ir šortai. Kaina 29 €/asm. (vieta prie staliuko, trys patiekalai, pasitikimo gėrimas). Plačiau . Rezervacija...

Geidžiamiausio vyno prekės ženklo „Penfolds“ vynų vakarienė

Restorane „Telegrafas“ vyks speciali „Penfolds“ - 2016 m. „Geidžiamiausio vyno prekės ženklo“ vynų vakarienė Restorano „ Telegrafas “ komanda maloniai kviečia į ypatingą vynų vakarienę, kurios metu ragausite legendinius Australijos vynus – „Penfolds“. Vyriausiojo restorano šefo Javier Lopez paruošta speciali vakarienė bus puikiai priderinta prie penkių renginio metu pristatomų „Penfolds“ vynų, kurių tarpe ragausite visų laikų geriausiu pripažintą Australijos vyną – „Penfolds Grange Shiraz“. Renginio metu apie vynus daugiau papasakos „Penfolds“ vynų ambasadorius p. Sam Stephens. Šiais metais...

Saulėta „Daugirdo“ SKY terasa šiemet kvepės apelsinais

Viešbutis „Daugirdas“ kiekvieną vasaros sezoną svečiams atveria panoraminiais vaizdais džiuginantį barą ant stogo. Šį sezoną šilta ir jauki vasaros terasa, kvepės apelsinais! Atidarymo vakarėlis – gegužės 13 d., 19:00 val. Pradėkime vasaros sezoną kartu, besimėgaudami skaniais patiekalais, vaišindamiesi apelsininiais kokteiliais! Vakaro programoje – šou, atrakcijos, skaniausių ir gražiausių kokteilių varžybos bei didžiausio kokteilio gamyba! Netrūks linksmos nuotaikos, kokteilių, apelsinų… Kviečiame registruoti komandas (4 asm. ar daugiau) „Draugų“ kokteilių konkursui. Kartu su draugais...

Restorane Piccola Italia kepsime Black Angus jautienos steikus!

Ketvirtadienį restorane Piccola Italia kepsime Black Angus jautienos steikus. Visame pasaulyje ši jautiena garsėja ypatingai aukšta kokybe, yra marmurinės struktūros, sultinga ir minkšta. Speciali patiekalo kaina rezervavusiems internetu: 15,99 Eur. Patiekalų už šią kainą kiekis ribotas – rezervuokite staliuką jau dabar. Patiekalų kiekis ribotas, galioja iki gegužės 8 d.