Restoranai.lt naujienos ir renginiai

Restorane Piccola Italia kepsime Black Angus jautienos steikus!

Ketvirtadienį restorane Piccola Italia kepsime Black Angus jautienos steikus. Visame pasaulyje ši jautiena garsėja ypatingai aukšta kokybe, yra marmurinės struktūros, sultinga ir minkšta. Speciali patiekalo kaina rezervavusiems internetu: 15,99 Eur. Patiekalų už šią kainą kiekis ribotas – rezervuokite staliuką jau dabar. Patiekalų kiekis ribotas, galioja iki gegužės 8 d.

Mamos diena - jau šį sekmadienį!

Jau šį sekmadienį kviečiame švęsti Mamos dieną restorane Piccola Italia ! Geriausi itališki patiekalai, itin dėmesingas aptarnavimas, rinktiniai vynai, jauki atmsofera ir, žinoma, mylimų žmonių kompanija. Pavaišinkite Mamą, pavyzdžiui, sultinga anties krūtinėle su svieste keptais špinatais, karamelizuotomis cikorijomis bei imbierine bulvių piure. Italijos virtuvė - ne vien picos ir makaronai, atėjo metas atrasti daugiau naujų skonių! Pažadame, jai labai patiks! Tik nepamirškite rezervuoti staliuko internetu .

Džiazo savaitgalis restorano „Telegrafas“ terasoje

Šiais metais restorano „Telegrafas“ terasa ir vėl kviečia muzikos mylėtojus švęsti džiazo savaitgalį. Nėra abejonės – balandžio 30-ąją dieną visas miestas alsuos džiazo garsais, o restorano „Telegrafas“ vasaros terasoje visą savaitgalį gyva muzika derės su puikiais vyriausiojo šefo Javier Lopez paruoštais „gatvės maisto“ patiekalais. Mėgaukitės puikiu laiku! Restorano „Telegrafas“ terasoje maloniai Jūsų laukiame balandžio 29 ir 30 d. dienomis 17:30 – 21:30, ir gegužės 1 d. 12:30 – 17:30. Norėdami rezervuoti ar sužinoti daugiau informacijos maloniai skambinkite T. +3705 2 201600 arba rašykite...

Sveikos mitybos seminarų ciklas

2016 pavasario seminarų ciklas restorane " Perkūno namai ". Pasikeitusi aplinka, maisto sudėtis, pramonės teršalai neišvengiamai įtakoja mūsų organizmą. Žinome daug, rasti informaciją nebėra jokia problema, tačiau kaip atsirinkti? Kodėl, net ir žinodami ką daryti, neturime valios keistis. Seminarų metu kalbėsime, kaip sveikai maitintis, apsisaugoti nuo neigiamos aplinkos įtakos, sąmoningai mažinti stresą, mokysimės ruošti sveiką maistą.

Vynų „Terrazas De Los Andes“ vakarienė

Maloniai kviečiame Jus į nepamirštamą kelionę po Andų aukštumas bei atrasti jų šlaituose slypinčius lobius: „Terrazas de los Andes“ vynus. Balandžio 14 dieną, 19.00 val. restorane „Telegrafas“ viešės ir gamintojo vynus pristatys „LVMH“ grupės someljė p. Charlotte Mignon, o vyriausiasis restorano šefas Javier Lopez bus paruošęs specialią keturių patiekalų vakarienę. Degustacinės vakarienės kaina asmeniui 60 EUR. Vakarienės meniu ČIA

L'artisan - valgome žaliai!

„Daugirdo“ viešbučio restoranas „L'Artisan“ kviečia išbandyti naują, pavasario pradžiai skirtą, degustacinį trijų patiekalų meniu (17.50 €/asm.).

Šv. Velykų pietūs restorane „Telegrafas“

Šv. Velykų sekmadienį, kovo 27 d., maloniai kviečiame praleisti „Kempinski Hotel Cathedral Square“ restorane „ Telegrafas “ ir mėgaukitės puikiu šventinių patiekalų bufetu, gyva muzika bei pramogomis Jūsų mažiesiems.

Moters dienos popietės arbata

Visas damas maloniai kviečiame pasijusti ypatingomis ir mėgautis privačiu popietės arbatos ritualu, specialiai paruoštu moters dienos proga

Lasagna Bianco - tobula naujiena

Restorane Piccola Italia kviečiame paragauti tobulos Lasagna Bianco (6,99 Eur)

„Daugirdo“ viešbučio restorane „L’Artisan“ – specialus pasiūlymas

VISIEMS karštiesiems patiekalams iš pagrindinio valgiaraščio– 25 % NUOLAIDA! (galioja kovo 1-15 d.). Patiekalus kuria ir ruošia virtuvės šefė Janina Galubavičienė, laimėjusi daug įvairių maisto ruošimo konkursų ir savo gyvenimo aistra pasirinkusi įdomių maisto derinių kūrimą. Už kiekvieno patiekalo kokybę galime atiduoti savo garbę, o maisto gerą skonį paliudija svečių grąžinamos tuštutėlės lėkštės su padėkos žodžiais. Mūsų restoranų padavėjai yra garbūs profesionalai, puikiai nusimano apie patiekalus, vyną bei jų derinimą tarpusavyje. Jie yra mūsų restorano ambasadoriai, todėl galite drąsiai...