Restoranai.lt naujienos ir renginiai

„MICHELIN“ ŽVAIGŽDUČIŲ PATIRTIS VILNIUJE

„Michelin“ žvaigždutės patirtis grįžta į Vilnių! Spalio 28-29 dienomis restorane „ Telegrafas “ svečiuosis „Michelin“ žvaigždute įvertintas Ca D'Oro virtuvės šefas Matthias Schmidberger, kuris net du vakarus iš eilės Jus kvies mėgautis užburiančiomis vakarienėmis! Šefo Schmidbergero virtuvėje kuriama tekstūra, nuoseklumas ir skonis bei aukštas meistriškumas 2013 m. lapkritį buvo įvertintas „Michelin“ žvaigždute ir 17 Gault Millau taškų. Jis yra vienas didžiausių šveicarų kylančių virėjų žvaigždžių. Net du vakarus iš eilės, Vilniečiai bei miesto svečiai gales gardžiuotis specialiu šefo sukurtu...

Degustacinis vakaras "Ispaniškos Spalvos"

Kai lietuviška vasara nelepina, kviečiame kartu keliauti į saulėtąją Ispaniją! Ispaniškos muzikos ir paeljos vakaras – tai galimybė visiems kartu, susirinkti romantika ir autentiškumu alsuojančiame bokšto ir gynybinės sienos kiemelyje, stebėti virtuvės šefo Tado ruošiamos paeljos gaminimo procesą, mėgautis svaginančia Sangrija, klausytis kraują kaitinančių ispaniškų ritmų. Galutinis renginio valgiaraštis visuomet yra derinamas su restorano svečiu. Telefonas pasiteiravimui ir staliukų rezervacijai: 8 677 20750 Staliuko rezervacija internetu

Naujovė: edukacinė vakarienė restorane Piccola Italia

Kai norisi jaukaus vakaro, gero maisto ir tikros istorijos… Ne retai mus aplanko tas jausmas, kai norisi kažko tokio, kitokio. Norisi kažką naujo pamatyti, pajusti, užuosti, patirti… Tokiais atvejais dažniausiai pamąstome apie kelionę į užsienį. Jūsų patogumui, dalelę užsienio, visų giriamos Italijos, perkėlėme į Kauną, į begalo jaukų, šeimyninį restoranėlį ,, Piccola Italia ”. Pasirūpinome, kad itališkame restorane - ,, Piccola Italia ” , jūs jaustumėtės tarsi Italijoje. Jauki atmosfera, geriausi italų patiekalai, regionų favoritai, pagaminti pagal pačią tikriausią receptūrą, gėrimai ir net...

Seminaras VIRTUVĖS VERSLAS

Virtuvės verslas gali būti geriausias nuotykis jūsų gyvenime arba virsti baisiausiu košmaru. Tokia įžangine tema mokymų ciklą virtuvės verslu norintiems užsiimti arba jau užsiimantiems pradės Deivydas Praspaliauskas . Virtuvės šefas pasidalins asmenine patirtimi ir savo istorija mokymų cikle „Virtuvės verslas“ jau birželio 21 d. (trečiadienį). Daugiau apie renginį ČIA REGISTRACIJA Norite paklausti? Skambinkite telefonu 8 641 52977 arba rašykite ekt@ekt.lt Iki pasimatymo seminare!

The Little Gloster restoranas Anglijoje ieško darbuotojų!

Džiaugiamės galėdami pasidalinti kolegų darbo skelbimu! Nuostabus restoranas, įsikūręs Vaito saloje, Anglijoje, ieško darbuotojų Lietuvoje. Jeigu norite pasimėgauti nuostabiu kurortu, pasisemti patirties profesionale restorane ir patirti naujų nuotykių - šis skelbimas kaip tik TAU! THE LITTLE GLOSTER (ISLE OF WIGHT, UK) IS RECRUITING SEASONAL STAFF FOR THE BUSY SUMMER AHEAD POSITIONS AVAILABLE: Front of House Waiting Team (Part time & Full time) Kitchen Porter Chef de Partie Salary: Dependent on Skills & Experience – Accommodation can be arranged as part of your salary Contract Term:...

Good France "Žuvinėje"

Kovo 21 dieną nuo 18.00 val. restorane "Žuvinė", Vilniuje - prancūziška vakarienė kartu su visu pasauliu. Prancūzijos ambasados atstovai ir kiti svečiai jau pasirinko mus, jei dar nežinote kur praleisti šį vakarą, kviečiame pas save - Vilniaus Rotušėje. Užkandis / Entreé Šviežia austrė Gillardeau Nr.2 su šampano šerbetu Fresh oyster Gillardeau No.2 served with champagne sorbet *** Pirmasis patiekalas / Mini hot snack Keptos anties kepenėlės su baravykų rizotu ir burokėlių balzamiku Foie gras served with porcini risotto and beetroot sauce *** Pagrindinis patiekalas / Main Course Jūrų velnio...

Kviečiame į vyno degustacijos sistemos "Wine by glass" pristatymo renginį

Nuo šiol Dublio klientai turės galimybę vienu metu ragauti ir vertinti net 30 vyno rūšių! Tai įgyvendinti mums pavyks dėl patikimos vyno saugojimo sistemos - “Wine by glass”. Vakaro metu vynus pristatys puikiai atpažįstamas ir autoritetingas veidas vyno mėgėjų pasaulyje, JŪRATĖ SPRINDŽIŪNAITĖ. Nuo 1998 metų jos pomėgiu tapęs vynas 2012-aisiais tapo jos mylimu darbu, ji yra "Vynas ir draugai" įkūrėja bei savininkė ir gastronomijos žurnalistė baigusi Someljė mokyklas. Vakaro metu mėgausimės maistu iš Dublio A la carte menu, vynu ir džiazu - muzikinėmis improvizacijomis susirinkusiuosius...

Penktadienį - austrių vakaras!

Jau šį penktadienį (vasario 10d.) į Piccola Italia atvyksta šviežios austrės. Tai ypatingai vertinamas delikatesas – sakoma, kad jos įkūnija pačios jūros skonį, kviečiame paragauti! Daugiau informacijos apie ausrių vakarą, ieškokite ČIA.

Piccola Italia - Naujametinė vakarienė

Jei rengiatės vykti į naujametinius renginius mieste – pirmiausiai užsukite į Piccola Italia restoraną. Išskirtiniai patiekalai, jauki itališka aplinka ir buvimas su draugais ar artimaisiais sukurs nepamirštamus šventinius įspūdžius. Šiam vakarui paruošėme išskirtinę 4 patiekalų vakarienę. Staliuko rezervacija vakarienei ČIA.

Naujųjų metų 2017 sutikimas restorane „Žuvinė“

Gruodžio 31 d., šeštadienį restorane „Žuvinė“ bus siūlomos dvi Naujametinės vakarienės. Ankstyvoji vakarienė nuo 18 val. ir Naujųjų metų sutikimo vakarienė nuo 21 val. iki paryčių. Pirmoji vakarienė nuo 18.00 – 21.00 val. (10 Eur/asm.). Į kainą įskaičiuota: taurė itališko prosecco arba šviežiai spaustos sultys, šventinė mini užkandėlė. Gurmaniškus patiekalus iš a la carte meniu bus galima užsisakyti atskirai (neįskaičiuota į kainą) viso vakaro metu Antroji vakarienė nuo 21.00 – 02.00 val. (25 Eur/ asm.). Į kainą įskaičiuota: taurė itališko prosecco arba šviežiai spaustos sultys, šventinė mini...